Reacties

95 reacties aanReacties

 • Meike - Amsterdam

  In onze Amsterdamse jaren vijftig woning was het doortrekken van een kabel naar de 1e en 2e verdieping best een uitdaging. Vincent die klus probleemloos geklaard. Alles is heel netjes afgewerkt. Ook was hij heel transparant over de prijs en matste hij ons met de extra uren. Echt een aanrader!

 • J. De Vries, Vleuten

  Grote klus in nieuwbouwwoning. Ik kende Arnout al van een vorig huis. Ook dit keer heeft hij alles perfect uitgevoerd. Het was soms niet eenvoudig, er was zelfs wat breek-en hakwerk nodig maar het is Arnout gelukt. 16 data en 8 coax aansluitingen, perfect uitgevoerd. Ik kan Arnout van harte aanbevelen en zal hem zeker weer inhuren bij eventueel volgende woning.

 • Remco Ariaens, Nijmegen

  Prima service geleverd! Vakmanschap i.c.m. een vriendelijke, zeer behulpzame instelling.
  Eindelijk in het hele huis nu WiFi en een prima bekabeling… eindelijk.
  Ik weet waar ik voortaan aanklop voor dit soort zaken. Dank je, Arnout!

 • Gerben, Ede

  Voor onze nieuwe woning heeft Arnout 16x netwerkkabels en 8x RJ45 dozen geplaatst. Dit is zeer professioneel geplaatst in dezelfde stijl als onze wandcontactdozen. In de meterkast netjes alles afgewerkt met buizen en plankje voor de modems / switches. Hiermee heb ik een supersnelle internetverbinding in het hele huis. Arnout is vriendelijk en werkt nauwkeurig. Wij hadden pech met zijn nieuwe leverancier die andere RJ45 dozen leverde en slecht functioneerde. Ik heb Arnout gelijk gebeld en hij heeft zojuist alles vervangen en prima hersteld, want hij staat voor kwaliteit! Bedankt! Van een zeer tevreden klant!

 • Vandaag is Arnout
  Na hem gisteren een mailtje te hebben gestuurd
  Bij ons langs geweest om te kijken want we lagen op de route vandaag
  En heeft gelijk de kabels getrokken en aangesloten en enkele oneffenheden opgelost
  Toffe nette jongeman
  Die ons naar alle tevredenheid heeft geholpen
  en die ik aan iedereen kan aanbevelen
  Iemand met verstand van zaken
  TOPPIE

 • jouri

  Super tevreden over Arnout!

  Netjes en professioneel gewerkt.

 • Verhoeven

  Heel erg tevreden over Arnout zelf(nette beleefde frisse gozer!) en over z’n werk ook super tevreden!
  Denkt in oplossingen, werkt netjes en strak. Schappelijk geprijsd ook nog eens.
  Wij bevelen hem zeker aan, en ja wij waren ook enkel op recensies afgegaan!
  UTP van begane grond naar 2 slaapkamers 1e etage, diverse stroomvoorzieningen verplaatst ( in de muur weggefreesd) of nieuw aangelegd.
  Bedankt Arnout??

 • Remco Blok

  Arnout heeft een perfecte service geleverd met het trekken van utp kabels in mijn huis. Heel netjes afgewerkt. Arnout heeft ook alles heel goed uitgelegd. Bijvoordbeeld, ik dacht eerst dat ik een switch in de woonkamer kon plaatsen achter een enkele aansluiting om zowel tv als xbox aan te sluiten, maar Arnout wist mijn provider dat niet ondersteunt en dat ik daarom een dubbele aansluiting in de woonkamer nodig heb. Ook heel blij dat Arnout dezelfde avond nog langs kon komen om de klus te klaren. Bedankt voor de service Arnout!

 • K. Aytemir

  Geweldig. Deskundig en (klant)vriendelijk, Arnout is het zeldzame soort monteur dat je vaker zou willen. Hij heeft super werk afgeleverd, voor een redelijke prijs. Hij was ook bereid alles stap voor stap uit te leggen, zelfs aan onze 4-jarige. Kan hem iedereen aanbevelen.

 • C Hoogeveen

  Arnoud is een vakman. Kan netjes werken, weet wat hij doet, gaat door totdat het werk gedaan is! Netwerk draait als een zonnetje. Ik kan iedereen Arnoud aanbevelen.

 • Ron

  Arnout snapt hoe het werkt zowel technisch als qua klantbeleving. Het oorsprongkelijke plan lukte niet. De kabels konden niet over de te grote afstand van 70 meter door het huis heen getrokken worden. Arnout is blijven puzzelen tot hij een goed oplossing had gevonden. Alles werkt nu perfect.

 • Ian

  Aantal netwerkkabels en een coax kabel doorgetrokken, wandcontactdozen met netwerkaansluitingen netjes aangelegd.

  Er werd goed meegedacht om het netwerk handig in te richten, en om het netwerk uiteindelijk te testen. We kregen nog wat tips, en rommel werd netjes opgeruimd.

  Onze nieuwsgierige 3-jarige werd tijdens het werken vermaakt en mocht “helpen”. 🙂

 • Robert-Jan Brethouwer

  Arnout verricht zeer goed werk. Hij neemt de tijd voor je en legt alles graag voor je uit. Ook komt hij met goede en praktische adviezen. Een aanrader. Arnout is gek op zijn vak en dat zie je terug in zijn werk.

 • Marcel

  Netjes op de afgesproken tijd aanwezig. Denkt in oplossingen. Voor diverse kamers utp en coax getrokken. Alles netjes afgemonteerd met combi inbouwdozen. Zelfs een plankje in de meterkast gemaakt voor het modem/ Nas.
  Ik kan iedereen Arnout aanbevelen.

 • Guus, Papendrecht

  Perfect werk afgeleverd. Door een kleine loze leiding een dubbele internet verbinding aangebracht naar zolder. Waar ik hetzelf niet voor elkaar kreeg. Bedankt Arnout.

 • Peter

  Woensdag 30 maart langsgekomen en 4 UTPkabels getrokken. Ik dacht dat de huidige coaxkabels eruit zouden moeten, maar dat bleek niet noodzakelijk te zijn. Perfect gewekt en zeer redelijk geprijst voor wat hij doet. En…een gezellige gozer!

 • Jan van den Berg

  Top dienst van een geweldige jonge! Een aanrader!

 • Martijn

  Zoals vele andere heb ik Arnout om advies gevraagd (zelf op vrijdag avond na 6 uur had hij tijd voor me). Ik ben geen klant geworden maar kreeg wel eerlijk en goed advies. Ik kan Arnout zeker aanraden bij het trekken van draden. Hij zal samen met u naar de beste oplossing zoeken.

  Nog bedankt Arnout!

  Groeten Martijn

 • Dankzij Arnout weer veel wijzer geworden. Dacht een kabel te moeten aanleggen, maar zijn gedegen advies over de telefoon kwamen we op een andere aanpak. Uiteindelijk dus geen echte klant geworden, maar wel probleem opgelost! Hartstikke bedankt Arnout. Groet Peter

 • Fer en Anneke Spies-Oudshoorn

  Vandaag heeft Arnoud door ons hele huis kabels getrokken. Dat was geen eenvoudige klus maar hij heeft het geheel zeer naar onze tevredenheid uitgevoerd. Daarnaast kregen we nog wat handige tips. Super !!!

 • Gabe Marino

  Vandaag is Arnout bij mij kabels trekken door best moeilijke buisjes maar het is in heel korte tijd gelukt. Daarnaast heeft hij een kabel aangesloten om de snelheid van mijn computer te verhogen en ook ervoor gezorgd dat mijn televisie installaties het prima doen.

  Ook kreeg ik wat interessante tips over mijn elektriciteit aansluitingen die verstandig zijn om uit te zoeken. Dit allemaal binnen 48 uur dat ik hem een aanvraag heb gedaan.

  De kosten waar laag en de service uitstekend. 5 sterren! Bedankt Arnout.

 • Bram, Utrecht

  Gisteren heeft Arnout bij mij twee internet kabels getrokken. Erg professioneel en heel tevreden over het resultaat. Heeft ook nog een coax kabel netjes weggewerkt, heel netjes!

 • Versluis

  Super bedankt !!!
  Super service !!!

  Netjes optijd en alles goed achtergelaten..

  Nogmaals bedankt..

 • Tim, Amsterdam

  Even een misverstandje over afgesproken datum en tijdstip, maar Maurits bood meteen een prima alternatief dezelfde dag nog aan. Uitstekende service verricht, denkt met je mee en alles ziet er keurig uit. Ik had dit veel eerder moeten doen!

 • Robert van Barneveld

  We gingen in een nieuw appartement wonen en wilde in alle kamers een LAN-aansluiting en kabel. De planning was snel gemaakt en het werk is uitstekend gedaan. Ondanks wat probleempjes die nieuwbouw kan hebben is het goed opgelost. We zijn zeer tevreden en bevelen Arnout zeker aan.

 • Renee van Garderen

  Vanochtend toen ik mn slechte wifi echt zat was mn wensen jenbaar gemaakt via de website. En nu al is alles gefixed. Wifi toegang verplaatst naar de woonkamer, kabels getrokken voor snelle lan verbinding boven in alle kamers. Super service, meer nog dan strict afgesproken. Zelfs mn meterkast ziet er geordend uit. Ben helemaal happy. 🙂

 • Tess van Leeuwen

  Vanmorgen Arnoud gebeld. Hij kon vandaag nog langskomen, maar wist niet hoe laat het zou worden. Hij belde van tevoren over een handige tijd. Arnoud stond keurig op de afgesproken tijd voor de deur.
  Arnoud gaf aan dat de klus iets lastiger was dan hij van tevoren had gedacht. Hij heeft best wat moeite moeten doen om het goed en zo goedkoop mogelijk voor elkaar te krijgen en daarom duurde het wat langer. Dit was geen enkel probleem voor hem. Hij heeft het super opgelost en was eerlijk over de prijs. Het viel wat duurder uit, maar daar was ik van op de hoogte.
  Het was de tweede keer dat ik Arnoud heb gebeld en hij het probleem opgelost heeft. Een hele betrouwbare, kundige en aardige man. Ik ben zeer tevreden. Nogmaals super bedankt, Arnoud!

 • Daniël Donders

  Contact gezocht via deze website maar omdat mijn woonplaats redelijk ver weg ligt van Arnout had hij Huibrecht Verhagen ingeschakeld om de klus te klaren.
  In eerste instantie had ik zo mijn twijfels omdat ik verder niks over Huibrecht Verhagen kon vinden maar al die twijfels verdwenen als sneeuw voor de zon.

  Een aller aardigste meneer met verstand van zijn werk en ook iemand die plezier heeft in zijn werk.
  er moesten bij mij 2 cat6e kabels worden getrokken naar de woonkamer en naar een slaapkamer en de klus was zo geklaard.

  Maar het grootste pluspunt van alles was dat deze meneer ook verstand blijkt te hebben van tv/internetaansluitingen aangebracht door het kabelbedrijf. Zonder er kosten voor te rekenen heeft hij een paar dingen vervangen die in zijn ogen niet goed waren. (in de ogen van een leek lijkt alles goed)!

  Al om al een vakman die het geld meer dan genoeg waard was en die we graag terug zien mocht er nog een klus te klaren zijn op dit gebied.

 • Op 25 heeft Arjan een tvkabel naar zolder getrokken dit in verstopte leiding ook meteen een utp kabel geplaatst.
  Hij was mooi optijd en zoals afgesproken . Ik ben zeer tevreden en zeker een aanrader voor andere mensen.

 • Duncan de Back

  3 maart door Arnout een kabel voor internet naar zolder laten trekken. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Arnout. Kwaliteit gaat duidelijk voor alles. De makkelijke maar lelijke weg die ik had voorgesteld werd ingeruild voor een moeilijke weg met veel meer werk. Maar er is nu geen kabel door t huis te zien.
  Nogmaals bedankt Arnout en t was nog gezellig ook.

  Groet,

  familie de Back (Veenendaal)

 • Cor

  Vrijdag 13 februari 2015 afgesproken met Arjan om een paar kabels te trekken. Mooi op tijd aanwezig en goed werk afgeleverd tegen de afgesproken prijs. Arjan heeft als service ook nog even de omschakeling naar de andere provider geregeld en vertrok toen alles het deed. Werkt perfect. Dank!

 • Owen, Uithoorn

  Eind november per email contact gezocht met Arnout. Zelfde dag per email een prijsopgave ontvangen met een extra advies voor het trekken van 2 kabels (dubbele UTP) naar woonkamer en slaapkamer. Hierdoor is het mogelijk om TV en internet (data) tegelijkertijd te gebruiken. Paar dagen de tijd genomen om het voorstel door te nemen. Uiteindelijk besloten om het voorstel van Arnout over te nemen. Paar dagen later werd ik door een collega van Arnout gebeld voor een afspraak. Halverwege december kwam Maurits langs om de kabels te trekken. In een paar uurtjes was alles aangebracht en keurig afgemonteerd zoals afgesproken. Alles werkt perfect. Ik kan niet anders zeggen een prima ervaring. Bedankt en zal zeker kabelstrekken.nl aanbevelen.

 • Binnen 3 dagen vakkundig geholpen door Huibrecht Verhagen. Advies op maat, zonder overbodige zaken. Eindelijk stabiel en snel internet en ook eeuwige probleem van slecht Wi-Fi bereik met Cisco router opgelost. Volgens Ziggo monteur moest ik de coax kabels vervangen om goed digitaal tv signaal te krijgen. Huibrecht heeft alleen de stekkertjes vervangen en signaal is nu prima. Helemaal top en dat voor een redelijke prijs.

 • Glenn

  Binnen dag gebeld voor een afspraak de dag erop. Arjan belde netjes uur van tevoren om door te geven dat andere klus iets uitliep. Goed advies gegeven over wat er mogelijk is, en goed mee gedacht. Nu eindelijk steady connectie op beide bovenverdiepingen.

  Arjan, bedankt topwerk afgeleverd!

 • Binnen 1minuut op vrijdagavond na het versturen van het contactformulier werd ik gebeld door Arnoud die toevallig net achter de computer zat. Hij beloofde meteen ervoor te zorgen dat iemand langs zou komen. Zaterdag ontving ik een mailtje van Huibrecht Verhagen, collega van Arnoud, met een voorstel voor een afspraak. Fantastisch zoals dat ging, prima service!
  De dinsdag erop kwam hij met zijn collega Benny perfect op tijd aan.
  Samen hebben ze zowel bij mijzelf als bij mijn ouders thuis alles vakkundig in orde gemaakt. Overal is het signaal nu goed, na vier jaar heb ik ook internet op zolder, televisiebeelden zijn scherp en zonder vertraging.
  Niets was teveel, een extra klusje was geen probleem en op alle vragen werd vriendelijk en duidelijk geantwoord. Het was niet alleen goed, maar ook gezellig met Benny en Huibrecht uit Brabant en daarom:
  Dè ge bedankt zèt dè witte!
  Houwdo!

 • Thijmen

  4 augustus kwam Arjan bij ons. En hij heeft fantastisch werk geleverd. Boven en beneden prima internet. Was snel klaar, en over de prijs werd niet moeilijk gedaan. Kortom goed internet en goed gedaan Arjan.

 • Rick

  Arjan heeft snel contact opgenomen na een mailtje, de afspraak kon al op korte termijn worden ingepland. Hij was door grote drukte iets later aanwezig, maar dit werd keurig telefonisch doorgegeven.

  De werkzaamheden zijn zeer professioneel en snel uitgevoerd. Het werd duidelijk uitgelegd. Zeer tevreden en ik kan iedereen Arjan aanraden!

 • Richard, Ijsselstein

  Uitstekende service, een coax die behoorlijk vast zat vervangen door een UTP. Door het werken met een vaste prijs weet je altijd waar je aan toe bent of het nu eenvoudige of complexe klus is.
  Als service hebben ze ook nog twee nieuwe schoentjes geknepen op een kabel die niet lekker werkte ook dat probleem is nu opgelost. Omdat vooraf niet goed te voorzien hoe lang een klus duurt kan de planning wat flexibel zijn.

 • Top bedrijf. ’s 0chtends een mail gestuurd en in de middag was met al ter plekke om de kabels keurig aan te leggen. Hou vol!

 • Marlijn

  Erg prettige ervaring met Arnoud en zijn collega Arjan. Nette mensen en prettig in de omgang. En niet te vergeten vakkundig, ze hebben ons hele nieuwbouwhuis van kabels voorzien in een ochtendje. Betaling uit ons bouwdepot was geen enkel probleem. Chapeau!

 • Dankzij Arnout heb ik nu door mijn hele huis internet!

  Geweldig!

  Zag al deze commentaren en dacht, dat dit haast niet kon, maar de mensen hadden niks te veel gezegd.

  Arnout is uiterst vriendelijk, professioneel, en werkt alles netjes af!

  Ik kan en zal hem zeker aanbevelen!

 • Ria Roorda

  Zeer tevreden over het werk van Arnout. Legt alles goed uit hoe het werkt en levert alles netjes op. Gisteravond gebeld en vandaag in 2 uurtjes klaar. Omdat er geen loze leidingen waren, heeft Arnout netjes een utp- en coax-kabel door het plafond gedaan naar zowel de slaapkamer als de zolder en alles netjes weggewerkt achter kabelgootjes. Bedankt!

 • Sebastiaan Vos

  Zeer tevreden met de werkzaamheden van Arnoud. Had een reeks aan kabels (2 maal coax/UTP combi in een leiding en twee losse UTP kabels en wandcontactdozen) perfect geïnstalleerd, correct en snel contact. Goed advies, Arnoud denkt echt mee, en zelfs nog extra een stopcontact vastgezet zonder extra kosten. Alles volkomen volgens afspraak. Een absolute aanrader wat mij betreft.

 • Renee

  10 punten voor arnout. Heb ettelijke pogingen ondernomen om een trekveer door een loze leiding te trekken. Zelfs met een gehuurde trekveerpomp lukte t me niet. Waar dat 11 jaar geleden zonder problemen lukte, liep ie nu keer op keer vast. Lichtelijk ten einde raad Arnout gemaild. Vanochtend, uurtje te laat, dat wel, is ie begonnen en heeft het, met de nodige moeite, voor elkaar gekregen.
  Ben er echt superblij om. Zag me de muur al openbreken…

 • R. Oosting

  Vakkundig, vlot en netjes.
  Als eerste de moeilijkste leiding geprobeerd en dat lukte dus niet. Jammer! Arnout heeft ons dus afgeraden toch te proberen een kabel er bij door te trekken. Teleurstelling, maar liever dat dan proberen en met een gebroken kabel blijven zitten. De rest ging wel vlot en we hebben ondertussen nog nagedacht over alternatieven voor de eerste kabel.
  Arnout is niet zo’n beun de haas, die voor een paar tientjes haastwerk komt afleveren, maar iemand die verstand van zaken heeft en goed materiaal gebruikt.
  Geen halleluja-verhaal, maar wel: een aanrader!

 • Maarten

  Een werkelijk perfect uitgevoerde opdracht! Ziet er zeer strak uit, kortom helemaal tevreden.
  En voor de prijs moet je zeker niet zelf gaan tobben.

 • Frans

  Dat had ik veel eerder moeten doen…..

  Arnoud heeft gefikst wat me zelf niet lukte: kabels trekken door (helaas) vervuilde leidingen. Na eerst zelf last van klus-de-la-touret te hebben gehad, is de klus nu zonder stress geklaard. Hij werkt netje en vakkundig.
  Arnoud kwam in mijn geval wel iets te te laat, maar belde keurig door dat hij vertraging had. Vanwege de vervuilde leidingen duurde de operatie langer dan gepland, maar hiervoor zijn geen extra kosten berekend.

  ik zeg doen!

 • Eric

  Aëronaut belde netjes dat later zou komen daar het bij de vorige klant uitliep. Eenmaal binnen werkte Arnout netjes en snel. Coax en utp getrokken en aangesloten. Kan niet anders zeggen dan uitstekend werk. Zeker een aanrader.

 • Top-service! Netjes, eerlijk, op tijd en ter zake kundig. Waar anderen je (doorgaans) een oor aan proberen te naaien, stelde Arnout een goedkoper alternatief voor. Nogmaals: top!

 • Helen

  Ook ik ben heel tevreden. Vrijdag een mail gestuurd, zaterdag op de afgesproken tijd gekomen. Snel en vakkundig 3 kabels getrokken en mooi afgewerkt met conectieplaatje.
  Arnout komt nog voor 1 kabel terug en ik verwacht dat dit ook voorspoedig zal verlopen.

 • Pieter

  Gisteren aanvraag gedaan en werd binnen 5 minuten teruggebeld. Arnout kon de volgende middag al komen. Vandaag kwam hij langs voor het verwijderen van kabels die vastzaten en nieuwe UTP en COAX leggen (door wat lastigere leidingen). Daar waar Ziggo Service+ faalde heeft hij alles voor elkaar gekregen!
  Grote klasse, ik kan Arnout dan ook van harte aanbevelen!

 • JJ Keijzer

  Bij een verbouwing van ons kantoor in het WTC Amsterdam hebben wij de hulp ingeroepen van Arnout voor het trekken van kabels (UTP en electra) en het afmonteren in kabelgoten. Het ging in totaal om ron de 15 werkplekken.
  Zeer tevreden over het gehele proces en het eindresultaat: vriendelijk, behulpzaam, werkt door, scherpe prijs, goed advies, perfecte afwerking.
  Een aanrader !

 • jeroen

  In tegenstelling tot kabel monteurs kan je met Arnaut een duidelijke afspraak maken mbt tijd (dus geen halve dagen thuisblijven om te wachten op de monteur) en komt hij ook in het weekend langs !

  Arnaut heeft naast het trekken van een kabel, het ’totaalplaatje’ geanalyseerd en verbeterd. Na afloop werkte alles het weer terwijl hij alleen een kabel zou trekken.

  Dus underpromise and overdeliver lijkt Arnaut’s motto en dat tegen een zeer scherpe prijs !

  Volgende keer weer wat mij betreft.

 • lot en duifje, amsterdam west

  vriendelijke deskundige hulpvaardige man. we hadden al meerdere upc monteurs langs gehad die telkens zonder oplossing weer weggingen. arnout kwam langs om even te kijken en nu hebben we internet! klasse arnout!

 • Joris, Utrecht

  Ik had in mijn jaren 30 woningen problemen met het trekken van een coax en utp kabel door een loze leiding en heb toen de hulp van Arnout ingeroepen. De eerste keer leken we succes te heben gehad, maar was er helaas toch iets mis met een breuk in de kabel. Dit kwam doordat ik zelf voor de kabel had gezorgd, die niet geschikt is voor het trekken van kabels. Daarop is Arnout heel snel weer langsgekomen en heeft alles opnieuw en heel zorgvuldig door de leiding heen getrokken. Hij liet daarbij niets aan het toeval over en gebruikt zijn ruime ervaring en slimme middelen om dit mooie resultaat neer te zetten.

  Ik ben er enorm blij mee, dat dit slepende probleem nu door Arnout zo snel en vakkundig is opgelost. Daarnaast heb ik ook veel bijgeleerd van hem, want er komt toch heel wat meer kijken bij het kabelstrekken, de materialen en het gereedschap, dan ik had gedacht.

  Arnout, bedankt!

  Een tevreden klant uit Utrecht.

 • Wilko de Waard, Bavel (Breda)

  Super netjes, super service, super snel en alle andere kleine schoonheidsfoutjes in koppelingen etc. ook meteen opgelost. Als klap op de vuurpijl komt hij zojuist nog langs om een passend afdekkapje af te geven…ik kan niet anders zeggen dan dat het een aanrader is voor iedereen, ook voor diegene die dit eigenlijk zelf zou willen doen; we don’t have the tools and he does!!
  Bedankt voor de service!

  Wilko
  Bavel

 • Marcel, Nieuwegein

  Flexibel thuiswerken met een VPN verbinding klinkt aantrekkelijk maar met een draadloosnetwerk is het niet echt stabiel. Arnout gebeld voor het trekken van een netwerkkabel. Helaas was er geen loze leiding en was zijn advies om een zogenaamde homeplug te installeren. Arnout heeft in de meterkast zodanige aanpassingen gedaan dat een hompelug nu ook een goed alternatief is. Kortom, een prima advies zonder omzet. Zeker aan te bevelen!

 • Koen, Amsterdam

  Snel een afspraak buiten kantooruren kunnen maken. Het trekken van de kabel ging moeilijk maar Arnout heeft het voor elkaar gekregen. Ik zal hem zeker aan vrienden aanraden.

  Nogmaals bedankt!

 • Super. Wij wilde graag tv op zolder maar helaas de kabel kregen we niet naar boven. Ook Arnout lukte het niet. Wat een ellende, Maar dank zij Arnout kan onze zoon nu toch boven tv kijken.Wat een service en zeer goed betaalbaar. Wij zijn heel tevreden en zullen het zeker doorgeven aan onze vrienden, familie en kennissen. bedankt.

 • Voortman, Den Haag

  Snel respons en ook snel gemonteerd. Super.

 • Petra, Amstelveen

  Het is waar! Supersnelle, betrouwbare service tegen een betaalbare prijs – het kan nog…! Arnout werkt vakkundig en snel en geeft daarnaast ook goede adviezen. Naast het kabelstrekken, had ik ook een ander klusje aan hem gevraagd uit te voeren. Geen probleem – materiaal heeft Arnout ook besteld en op de afgesproken dag en tijd was hij aanwezig…

  Alle positieve reacties op de site deed mij nieuwsgierig maken en hop, zie hier, ook ik moet het toch even kwijt. Kabeltje nodig: Bel Arnout!!
  Heel veel succes met je bedrijf – dit moet een knaller worden, kan niet missen.

 • André van der Zouwen, Veenendaal

  Alles keurig netjes afgewerkt en goed advies. Ik ben er zeer tevreden mee.

 • Pascal Amsterdam West

  Prima service, netjes en vakkundig. Bedankt Arnout !

 • Marco Kleis, Zoetermeer

  Ik ben geen bekende van Arnout maar het is echt waar, een fatsoenlijke vent die zich aan zijn afspraken houdt. De prijzen zijn zeer acceptabel en hij is een gedreven jongen die succes van zijn bedrijfje wilt maken.

 • Cindy

  Een tijdje geleden heb ik door Arnout een kabel laten installeren voor oa mijn modem. Snel & netjes zaten die erin, nog op dezelfde avond als waarop ik belde. Helemaal goed.

 • Richard, Katwijk

  Afgelopen vrijdag gebeld, de woensdag erop heeft Arnout netjes twee kabels getrokken en gemonteerd in onze meterkast en aangesloten natuurlijk. Het is een gemis dat het niet een meerwerk optie was in ons nieuwbouwhuis, maar ja dan waren we eens zoveel kwijt geweest.
  Binnen een uurtje is het klaar en ik kan iedereen aanraden om Arnout dit klusje te laten fixen. Top!

 • Huib Lekx

  goede kwaliteit,goede prijs,vlotte reactie en installatie.
  kortom,prima werk.
  by the way: ook nog een heel goed gekozen naam voor de website….

 • Richard, Oosterhout NB

  Geweldige service!

  Eind van de middag aangevraagd , na 10 minuten response en vervolgens diezelfde avond nog geplaatst.
  Een zeer kundige man met duidelijk verstand van zaken wat niet beperkt blijft tot enkel installatietechniek.

 • Didier

  Begin van de avond gebeld met Arnout, en hij kon nog dezelfde avond langskomen. Ben zeer tevreden. Geweldig werk geleverd!

 • Ivonne en Wouter

  Gisteren gemaild, nu (zaterdagochtend) zit hij er al in. Ook meteen een paar handige adviezen gekregen over de rest van de aansluitingen. Arnout is de Chuck Norris onder de electriciens!

 • Ton en Erika

  Helemaal super en vooral supersnel gedaan….echt een aanrader! Dank je wel voor de goede hulp

 • Martijn Kunstman, Culemborg

  Erg tevreden met het resultaat. Keurig werk geleverd en bovendien snel. Bedankt!

 • Ali Ghandi, Lelystad

  Erg tevreden. Snelle service. Professionele, nette installatie.
  Dankjewel!

 • Lion Bovelander, Den Haag

  ‘s Middags gebeld en ‘s avonds een utp kabel geregeld. Ook in Den Haag dus. Arnout is een vakman en erg klantvriendelijk. Voor iedereen aan te bevelen.

 • Carola, Culemborg

  Nogmaals bedankt voor de snelle actie. Ik zal veel reclame voor je gaan maken. Succes met al je plannen voor de toekomst.

  Met vriendelijke groet,

  Carola

 • Carla vd W

  Slimme nette jongen die levert wat hij belooft. Werkt secuur. En lekker snel!

 • Ernst Verhulst, Engelen (‘s Hertogenbosch)

  10 minuten na mijn aanvraag kreeg ik al een reactie om een afspraak te maken. Arnout is ook bereid om, itt andere bedrijven, in de avonduren te werken zodat je geen vrij hoeft te nemen van je werk. Werkzaamheden zijn keurig en snel uitgevoerd. Ik heb ook gekozen om gelijk een plankje te laten monteren voor de router. Ziet er prima uit.

  Arnout, bedankt voor je snelle service en ik zal je zeker aanbevelen bij vrienden.

 • Jelle, Dordrecht

  Vanavond heeft Arnout bij mij een coax kabel getrokken, keurig en zeer professioneel.
  Aardige en keurige jongeman.
  Kan iedereen die niet handig genoeg is aanraden om met hem in zee te gaan.

 • Familie Steenstra

  Langs deze weg wil ik mijn complimenten geven voor de snelle service.
  Na het achterlaten van mijn telefoonnummer werd ik direct teruggebeld en op zeer korte termijn kon er een afspraak gemaakt worden.
  Er stond een zeer vriendelijk en duidelijk kundig persoon op de stoep die het klusje in no-time tip-top voor elkaar had.
  Ik moest dit even zeggen omdat ik zeer verbaasd was over de gang van zaken, SUPER!!!!
  Wat mij betreft een zeer warme douche 😉

 • Jeroen

  Stipt, snel, communicatief, flexibele tijden en zeer vakkundig. Zeker een aanrader!

 • jacqueline

  Snelle reactie en afspraak na telefonisch contact. Stopcontact werd vlot geplaatst en op de juiste plek. Jawel, ze zijn er nog, een echte correcte vakman, aanrader!

 • fam. van veggel

  ‘s ochtends gebeld ‘s middags al geholpen aan een professioneel aangelegde kabel in een klein uurtje! Ook zijn modem en router nog even jerked opgehangen voor 50 euro all in. Veel dank van een zeer tevreden klant.

 • fam. van veggel

  Een aardige gozer en hij overlegd met je hoe en wat en het was zo gepiept. helemmal goed en bedankt. En langs deze weg wens ik je fijne feestdagen

 • Abel, Amersfoort Vathorst

  Mail verstuurd en binnen 2 minuten reactie van Arnoud. Keurig netjes afspraak gemaakt en nog beter..op de dag vd afspraak helemaal op tijd en binnen 20 minuten klaar! Ziet er perfect uit. Arnoud bedankt!!

 • Dhr. C.E. Koop

  Prima werk, goede afspraken, plezierige man die Arnoud, kortom een aanrader veel goed werk.

 • Peter Mulder

  Nadat ik een aanvraag had geplaats, kreeg ik 5 minuten erna al een email. Lekker snelle reactie. Netjes een afspraak gemaakt via de telefoon.
  Door een fout van mij was ik hem bijna misgelopen (had vrijdag opgeschreven, moest donderdag zijn). Hij kwam op tijd en het stopcontact was binnen no-time geinstalleerd.
  Goede communicatie en een snelle afhandeling. Kan hem van harte aanbevelen!

 • Ronald van de Stouwe, Alphen aan den Rijn

  In mijn vakantie overgestapt van kpn naar ziggo. En een nieuw draadloos netwerk aangelegd in mijn huis. Veel kon ik zelf maar het maken van een utp kabel en een RJ45 stopcontact heb ik aan een deskundige overgelaten. En deskundig is Arnout zeker! Hij leverde prima werk tegen een prima prijs. En hield ook keurig contact over het tijdstip waarop hij langs kwam. Het zal mij niet verbazen als ik hem nog eens tegenkwam in de nieuwbouwwijk van Alphen aan den Rijn.

 • fam idzerda

  Een rechtschapen en eerlijke jongen die Arnaud.
  Snel en zeer stipt. Prima service.
  voor 50 euro komt ie helemaal gratis voorrrijden…..helemaal TOP!

 • Charles

  vandaag gebelt,jawel op een zondag,was geen probleem zou er er over een half uurtje zijn moest vandaag ook in almere zijn ,heeft nog netjes gebelt onderweg dat hij 15 min later kwam en was ook presies op tijd ,keurig werk afgeleverd ,en zeer klant vriendelijk ,
  beste arnout we houden je ingedachten ,en zullen je aanbevelen aan andere ,

 • Jurriaan Freije

  Prima voor elkaar. Arnout heeft ook een plankje voor mijn router gemonteerd, ziet er strak uit!

 • Dennis, Utrecht

  Gisteravond de opdracht geplaatst en ze konden gelijk komen. Top!

 • A. Seetaram

  dankzij Arnout van kabelstrekken.nl kan ik nu internetter zonder draden door de gang. bedankt!

 • Annemarie, Loosdrecht

  Keurige jongeman die precies op tijd komt. Het was ook zeer snel gepiept. Bedankt!

 • Otto Verbeek

  Vanmorgen contact gezocht, nu al geplaatst. Wij zijn zeer tevreden.

Geef een reactie