Combi contactdoos UTP en Coax

*** Wij zijn geen webwinkel, de combi contactdozen zijn niet te bestellen

UTP en Coax door één buis? Nu is er eindelijk een goede oplossing!

Er zijn al langer producten die technisch prima zijn. Maar niet erg aantrekkelijk om te zien. Of andersom, leuk om te zien maar technisch niet om over naar huis te schrijven. Het is niet voor niets dat de serie van Nedap en andere fabrikanten zijn beëindigd.

Maar er is nieuws! Nu is het mogelijk om in bijna ieder merk en kleur schakelmateriaal een gecombineerde UTP-coax contactdoos te realiseren. Wij assembleren deze zelf voor u uit elektromagnetisch volledig gescheiden modulaire componenten. Op deze manier is er geen interferente tussen coaxkabel en de UTP-aders. Iets dat bij andere combi-dozen voor storing zorgt.

Combi contactdoos dicht   Combi contactdoos coax open   Combi contactdoos UTP coax open *** Alleen in combinatie met kabels trekken

Hier zie je een combi contactdoos met links een RJ45 UTP poortje en rechts een retourgeschikte coax aansluiting voor digitale televisie. De RJ45 poort kan naar keuze in Cat5e of Cat6 worden uitgevoerd.

Het is mogelijk om qua uiterlijk aan te sluiten bij Busch & Jaeger, Gira, Merten (Schneider Electric), Berker of zoals afgebeeld Jung schakelmateriaal.

Kost dat?

Deze combi-contactdozen assembleren en monteren we voor u voor de prijs van €29,- bij Cat5e of €34,- wanneer u kiest voor Cat6.

Waarom worden de combi-contactdozen niet verkocht?

Wij zijn een installatiebedrijf. Als wij de contactdozen zouden verkopen vallen we onder de Wet Koop op Afstand. Dat willen we niet.

Ook belangrijk: De afmontage vergt vakmanschap en verschilt van geval tot geval. Wij zijn er niet om cursussen te geven maar om mooie installaties te maken.

Geef een reactie